woensdag 15 januari 2014

Camping Emmen en haar regio

Camping Emmen

Wilt u heerlijk genieten van uw vakantie? Bij camping Emmen kunt u heerlijk ontspannen. Geniet van alle rust die de provincie Drenthe u te bieden heeft. Camping Emmen is een middelgrote familiecamping die het hele jaar door geopend is.Er zijn ruim 50 recreatie plaatsen die onderverdeeld zijn in camper staanplaatsen, een familieveld, een seniorenveld, een trekkersveld voor fietsers en toeristische plaatsen. Hiermee hebben wij voor ieder wat wils gecreĆ«erd.
 fietsroute DrentheFaciliteiten camping Emmen

Bij camping Emmen proberen we zoveel mogelijk aan de wensen van de gasten te voldoen.Om deze reden zijn we van alle faciliteiten voorzien. Zo beschikt camping Emmen over een zwembad waar u in de zomer heerlijk kan afkoelen. Tevens hebben wij een speelbos, barbecue plaats, wasserette, midgetgolf, speeltoestellen en natuurbad. Volop genieten dus!
Kamperen in Drenthe

Kamperen in Drenthe? Genieten van de mooie omgeving die de provincie te bieden heeft? Camping Emmen is uniek gelegen in Zuid Drenthe. Aan een rustige weg op maar een paar minuten afstand van het centrum. U kunt de sfeer proeven van het mooie platteland. Heerlijk genieten van een rustige of sportieve vakantie.
 kamperen in DrentheActiviteiten in Drenthe

Er zijn volop activiteiten in Drenthe. Kiest u voor een sportieve vakantie? Of een relax vakantie? Beide is mogelijk! Drenthe staat ook wel bekend om zijn mooie wandel en fiets routes. Camping Emmen ligt ideaal. Geniet van de prachtige natuur!
Bent u met uw kinderen op vakantie? Ook dan is er genoeg te beleven. Op korte afstanden zijn er verschillende (pret)parken waar u een heerlijke dag met uw kinderen kunt beleven.
Nieuwsgierig gemaakt? Neem een kijkje op de website: www.campingemmen.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten