maandag 20 januari 2014

Fietsen in Drenthe

Omgeving Drenthe
Onze fietsprovincie Drenthe heeft heel veel moois te bieden. Er liggen kilometers aan fietspaden door de provincie. Dit is in Nederland nergens te vinden. Fietsers houden over het algemeen van de rust die de natuur te bieden heeft. Voornamelijk in de zomer is het ideaal om een mooie fietstocht te maken met het zonnetje in uw rug.


Fietsroute in Drenthe
Ruimte, rust en stilte zijn de drie grootste kenmerken die de fietsroutes in Drenthe domineren. Er zijn ontzettend veel verschillende fietsroutes in Drenthe. Elke route is weer een nieuwe ervaring. Er zijn verschillende websites te vinden die u meer informatie geven over de fietsroutes. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van de ANWB of Drentslandschap. Hier kunt u uw fietsroute bepalen.

Camping Emmen de ideale ligging
Camping Emmen heeft de ideale ligging als u houdt van fietsen. U zit binnen no time op de mooie fietspaden die Drenthe u te bieden heeft. Daarnaast is camping Emmen de ideale basis om een nachtje te overnachten voordat u verder gaat. Zo hebben wij speciale fietstrekkersplaatsen.

Saksenroute Drenthe
Ben je een echte fietsliefhebber? Dan is de populaire Saksenroute Drenthe misschien iets voor u. Met deze fietstocht van 240 km komt u langs de mooiste plekken. Camping Emmen heeft een ideale ligging voor deze fietsroute. Veel deelnemers van de Saksenroute overnachten 1 of meerdere nachten op camping Emmen. Vervolgens gaan ze weer fris op weg om de mooie toch af te maken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten