donderdag 9 april 2015

Op zoek naar een camping in Drenthe?

Heeft u geen eigen tent of caravan of gewoon geen zin om deze mee te nemen? Dan heeft u bij ons keus uit een chalet, bungalowtent of luxe safaritent. Het voordeel is dat je niet hoeft te slepen met eigen kampeerspullen! Het enige wat u mee moet nemen zijn handdoeken, linnengoed, kussen, en slaapzak/deken.

Chalet

 Camping emmen op FacebookDe houten chalets zijn ruim en erg gezellig. 's ochtends kunt u genieten van het ontbijt op het terrasje die hoort bij jou chalet. Ook 's avonds is het goed vertoeven buiten het chalet. De chalets zijn van alle gemakken voorzien! Ze beschikken over eigen sanitair, volledig ingerichte keuken, 1 tweepersoons slaapkamer en nog een kamer met een stapelbed. Rondom de chalets zijn de velden ruim zodat de kinderen lekker kunnen spelen als u geniet van een goed boek of een gezellig gesprek op het eigen terras.

Bungalowtent

Wilt u het ultieme kampeergevoel ervaren, maar houdt u toch wel van enige luxe? Dan moet u de bungalowtent bij camping Emmen eens proberen. Deze ruim opgezette tenten beschikken over 2 tot 3 slaapcabines voorzien van bedden een keukenunit en een kacheltje voor de eventuele frisse nachten. De bungalowtent is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Deze vinden het geweldig om in een echte tent te slapen.Aan de andere kant is het voor de ouders fijn dat de tent beschikt over aparte slaapcabines en voorzien zijn van een keuken unit.

Safaritent

Voor echt stijlvol en luxe kamperen moet u kiezen voor een safaritent. Deze tenten zijn voorzien van een mooie houten vloer en beschikken over luxe bedden. Ook zijn de tenten uitgerust met 220V stopcontacten, waardoor je niks zult missen van thuis. Er is een verrijdbare keuken bij inbegrepen die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Als u kiest voor de safaritent zal dat een ervaring voor u en de kinderen waar nog lang over gesproken wordt.
_______________________________________________________________________________________

Huren bij camping Drenthe

Wil je graag een keer in een tent slapen maar beschik zelf niet over een eigen tent? Bij camping Emmen kunt u zonder enkel probleem een tent huren. U heeft keuze uit een comfortabele bungalowtent of een super luxe safaritent. In deze tent beleeft niet de standaard kampeer ervaring. De tent is uitgerust met een luxe bed, keuken etc.

wanneer kamperen

Nederland staat bekend om het wisselvallige, vaak natte weer. Toch mag dat de kampeerpret niet drukken. De zomervakantie is de beste tijd om te gaan kamperen, maar ook in het voorjaar is het in Nederland goed vertoeven op de camping. Wilt u ook in andere seizoenen kamperen, dan is het in het zuiden van Europa echt genieten. Als u er niet aan bent gebonden is het ook zeker fijn om buiten de schoolvakanties om erop uit te trekken.

zon garantie bij camping Emmen

Blijft u toch liever in Nederland? Dan hoeft u bij Camping Emmen niet bang te zijn dat u last heeft van het slechte weer. Met de zogeheten mooi weer garantie kunt u de slechte dagen naar huis gaan en zonder extra kosten inleveren in een andere periode. Zo kunt u later het seizoen nog eens genieten van de zon in het mooie Drenthe.

is kamperen duur?

Kamperen kan met elk budget. Ook al is er een klein budget toch wil je de kinderen ook een leuke vakantie geven. Goedkoop kamperen met kinderen is veel gemakkelijker dan mensen denken. Slapen in een simpele tent vinden kinderen geweldig. Het andere uiterste is het glamping waarbij de tenten op luxe villa's lijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten